Filozofie

Filozofie INFO eShops

Základní filozofie nákupní galerie INFO eShops spočívá v přehledném uspořádávání a předkládání internetově dostupných kvalitních a užitečných informací ve světě nakupování, cestování a informací s tím, že klade důraz na nalézání opravdových hodnot v předmětných oblastech.

Jeho prvořadou snahou je usnadnit a především zpříjemnit lidem život při jejich každodenním používání internetu a vytvářet jim radost a pohodu z rychlé a přehledné dostupnosti hledaných informací. 

Mnoho přátel a obchodních partnerů společnosti INFO eShops, kteří jsou podnikavými uživateli vážící si svého času, si již zvolilo INFO eShops svým často navštěvovaným portálem. Jako jeho uživatelé oceňují také rychlou dostupnost nejpoužívanějších odkazů již na hlavní stránce portálu. 

V souladu s uvedenou filozofií koresponduje rozdělení odkazů na ověřené internetové obchody do velmi pečlivě vybraných kategorií s tím, že každá kategorie se člení na několik sekcí a jednotlivé sekce obsahují přibližně dvacet odkazů. Takto limitně omezené množství odkazů zřetelně deklaruje hodnoty uznávané společností INFO eShops - na prvním místě musí být úměrné množství kvalitních a užitečných odkazů a ne plytké nic neříkající nebo nepotřebné informace, kterých je na internetu nepřeberné množství.

Pro manažery, podnikatele, studenty a ostatní aktivní uživatele internetu jsou určeny odborně zaměřené kategorie Business, Podnikání a Studium doplněné o kategorie obecné, kterými jsou Blogy, Seznámení, Sociální sítě a Zprávy. Předmětné kategorie jsou výchozími informacemi pro dané činnosti nebo služby - ostatní podrobné informace jsou snadno dostupné přímo přes příslušné odkazy nebo přes standardní vyhledávače.