O INFO eShops

Noví pražští zastupitelé si porcují kořist

Kdo vyhrál, kdo prohrál a kdo se bude smát naposledy? To zatím s jistotou neví nikdo. Kdo ale prohrál zcela jistě byl volič.
Doprava bude i nadále kolabovat (budou za to moci výhradně bývalí zastupitelé). Výmoly na silnicích a díry chodnících, semafory nesmyslně fungující i v noci (kde skoro nikdo nejezdí a už vůbec nikdo nechodí). O parcích, školách, školkách ani nemluvě.

Je také zajímavé, kolik musí před volbami vzniknout různých „pidistran" a hnutí aby se nakonec spojily do nesourodých koalic a všelijakých slepenců až voliči přechází zrak a někdy i rozum zůstane stát.

Kdyby kandidující na budoucí zastupitelské posty splnili jen desetinu svých slibů, žijeme si tady jak v ráji a představitelé ze Singapuru, Švýcarska a jiných úspěšných zemí by si k nám jezdili pro rady, jak se má komunální politika dělat.

Zatím by si mohli naši slavní zastupitelé alespoň uklidit ten nepořádek co nadělali se svými billboardy na sloupech veřejného osvětlení apod.

Škoda, že nemáme opravdové manažery a profesionály (jako např. v NYC či Singapuru), ale ubožáky, kteří, dle svých slibů, za čtyři roky spasí Prahu a jiná krajská města.