Značka životního stylu

INFO eShops - značka životního stylu

Opravdu kvalitní obchodní značka odráží nejen úroveň životního stylu svých zákazníků a uživatelů, ale především ztělesňuje ducha značky vloženého a dále rozvíjeného svými zakladateli. Vzájemný vztah značky a svých příznivců bývá mnohem hlubší, než se na první pohled zdá. Čím kvalitnější značka tím výraznější vztah.

Uvedené tvrzení lze demonstrovat např. na historicky velmi uznávané a obchodně úspěšné obchodní značce Dunhill, které její zakladatel Alfred Dunhill vtiskl do vínku opravdovou kvalitu a určitou úroveň životního stylu. V současné době se tato obchodní značka prezentuje zejména v oblasti kožené galantérie, pánských oděvů, parfémů, hodinek a módních doplňků.


Námi prezentovaná značka INFO eShops je rovněž od samého počátku vytvářena pro své konkrétní uživatele, kteří uznávají kvalitu a dokážou rozeznat podstatné od nepodstatného. Tato značka reprezentuje hodnotné informace v oblastech nakupování online, cestování a komunitního webu určeného pro podnikání a studium, které jsou cíleně předkládány svému konkrétnímu uživateli.
 
Svým mottem „Stále se něco děje - je dobré být správně informován“ plně vystihuje podstatu a smysl nabízených služeb. Informace nesmí uživatele zahltit a odradit, ale naopak musí mu pomoci a zpříjemnit nejen internetový život.

Uživatelé vyznávající značku INFO eShops jako značku svého životního stylu, dávají tímto najevo své cítění a zároveň se tak hlásí k určitému životnímu trendu. Mezi manažery, podnikateli, studenty a ostatními aktivními uživateli Internetu, kteří tvoří zároveň naši cílovou skupinu uživatelů, je považována za součást jejich osobní filozofie.

Na internetu je stále větší a širší nabídka všemožných informací a je pouze na uživateli, které z informačních zdrojů si oblíbí a bude přednostně používat. Základní varianta uživatele většinou sestává ze dvou až tří nosných informačních zdrojů (a několika doplňujících, které jsou většinou velmi konkrétně zaměřené nebo zcela odborného charakteru).

Portál INFO eShops je koncipován právě v tomto smyslu - být jedním z oblíbených a opakovaně využívaných zdrojů hodnotných a praktických informací v oblasti e-Commerce.

Mnoho krásných chvil prožitých ve společnosti INFO eShops Vám přeje

https://info-eshops-ie.blogspot.com/