Osobní doporučení a propagace

Osobní doporučení a propagace INFO eShops


Jsme si plně vědomi obrovské popularity internetu a jeho vlivu na širokou populaci. Nákupní galerie INFO eShops ve své postupné realizaci nabízí velmi zajímavou službu aktivnímu uživateli, který v něm nalézá zdroje hodnotných a užitečných informací.

Pomozte nám také Vy osobně propagovat INFO eShops a umožnit tak využívání jeho služeb ještě širšímu okruhu uživatelů.

Největším uznáním pro nás je Vaše osobní doporučení svým přátelům, známým a obchodním parterům.

Nepřímá reklama prostřednictvím osobního doporučení je velmi efektivním nástrojem pro propagaci opravdu kvalitních služeb a je rovněž jedním z účinných způsobů, jak se dostat k přímému uživateli. V případě zajímavých a hodnotných služeb se navíc uživatel vrací a stává se věrným partnerem.

Je pro nás proto zavazující umět rozpoznat hodnotné odkazy a informace v oblasti e-Commerce a ty předkládat ve správné formě k jejich dalšímu využití na portálu INFO eShops. Kdo má správné informace ve správný čas, má výhodu před ostatními.

Propagace užitečné služby je důležitá především pro všechny její potenciální uživatele, kteří o ní zatím nevědí nebo neměli možnost se s ní seznámit. Stávajícím uživatelům zase vytváří pocit prospěšnosti a zadostiučinění z přispění rozšiřování hodnot a jejich sdílení s ostatními.

Velmi si vážíme našich aktivních uživatelů, kteří propagují a doporučují nákupní galerii INFO eShops formou odkazů na svých stránkách (event. Blogu) kde jej většinou umisťují do klasifikace "Užitečných odkazů". Takto pojatá propagace je pro nás velmi dobrým vysvědčením.

https://info-eshops-ie.blogspot.com/